Øl

Her på siden finder du øl. Ja rigtige mange forskellige typer øl. Og du finder tit nogle gode øl tilbud. Men ellers kan du forvente nogle fornuftige og billige priser. Og et stort udvalg af speciel øl. Og er du mere til noget der er alkoholfri. Så er der alkoholfri øl. Og det samme hvis du mangler vin til dit super moderne vinkøleskab så er der både en god billig rødvin eller et fornuftigt hvidvin tilbud, samt en god rosevin + andre gode vine. Og måske kunne du bruge nogle gode smagekasser med vin. Eller en vingave til festen. Og skal du selv holde festen, så kan du også købe toldfrit igennem grænsehandel ved Padborg grænsen, hvor du kan købe toldfri øl og toldfri vin.
Og vil du vide lide mere om øl og den afskygninger så læs mere Her

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Øllets betydning for det danske folk

Øl for danskerne betyder rigtig meget. Ja vi ser folk nyde forskellige typer af øl i alle de danske samfundslag.

De er lige fra de dyre øl mærker til de billige øl man køber henne i Netto.

Og der drikkes når folk er alene eller de er flere samlet. Og når der holdes store som små fester. Ja til bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, højtider og endda til begravelser hvor man skal have gravøl.

Når man starter på en ny uddannelse så skal der være introtur hvor der drikkes øl i stor stil. Og på mange uddannelsessteder er der også fredagsbar. Så man kan næsten ikke deltage i et engagement i Danmark hvor der ikke tilbydes øl.

Og derfor finder man måske også dette citat fra alkohologsamfund:
Citat start “De nyeste tal viser, at den hidtil faldende udvikling er vendt og at flere unge drenge drikker alkohol hver uge. Danske 15 til 16-årige er stadig blandt de unge i Europa, der drikker mest og oftest. Danske unge drikker sig langt oftere fulde, også når vi sammenligner os med de skandinaviske lande.” citat slut

Og ifølge Danmarks statistik der drak
Citat start: “En gennemsnitlig dansker over 18 år køber 12,2 genstande om ugen. De 44,2 mio. liter ren alkohol, der blev solgt i de danske forretninger i 2019, svarer til, at hver dansker over 18 år i gennemsnit købte 9,5 liter ren alkohol” citat slut.

Så det må vi sige, det er jo nogle tal der viser med stor sikkerhed. At der drikkes meget øl i Danmark. Og derfor er det jo også vigtigt med et godt udvalg som jeg har forsøgt at præsentere med siden her.

Hvor mange kalorier er der i øl

Det er meget forskellige hvor mange kalorier der er i en øl. Da der findes så mange forskellige typer af øl og i mange forskellige størrelser. Men man kan sige at ofte indeholder stærke øl flere kalorier end en almindelig pilsner øl.

Men man kan sige at en helt almindelig flaske øl der er der ca. 130 kcal i og en juleøl der er noget stærkere der er der ca. 160 kcal. Og en helt almindelig stor fadøl er der 190 kcal.

Så det kommer meget an på hvilken type øl du køber. Og i sært hvor mange du så vælger at drikke. Og desværre er det jo også sådan. At når du først får drukket nogle øl. Så smager det dejligt. Og så vil man gerne drikke nogle flere øl. Og derved får man selvfølgelig også indtaget en del flere kalorier.

Hvilken øl mærker findes der

Der findes rigtig mange forskellige øl producenter og øl mærker i hele verden. Ja bare når vi snakker danske øl er der kommet en del på marked. Men af forskellige mærker som vi/ de fleste kender kan nævnes:

Fuglsang øl – Nordisk øl – Grimbergen øl – Belgisk øl – Slots øl – Hancock øl – Carlsberg øl – Giraf øl – Krenkerup øl – Guinness øl – Albani øl – Tjekkisk øl – Mexicansk øl – Liverpool øl – Pilsner øl – Leffe øl – X-mas øl – Vestfyns øl – Willemoes øl – Svaneke øl – Italiensk øl – Thor øl – Harboe øl – Spansk øl – Brutalis øl – Fleggaard øl – (Grænsehandel, grænse øl) –

Ting du kan købe/ opleve der har med øl at gøre:
Øl julekalender – ølkrus – Ølbar – ølgaver – Ølkøler (eller øl køleskabe) – Øl bong – Ølvogn – Bryg din egen øl – Øl spillet – Øl gaveæske – Øltønder – Ølhat – Ølplakat – Ølåbner – Ølsmagning – Øl julekalender

Deltag i øllets dag
På de danske ølentusiaster hjemmeside kan man læse, at hvert år den første lørdag i september, afholdes øllets dag mange steder i Danmark. Og der har man mulighed for, at smage en masse øl.

Så er du usikker på hvilken type øl du skal købe. Så kan du med stor fordel møde op til sådan en øl begivenheds dag.

Og du kan se hvor de afholdes HER.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.