Fra kogebog til nytårsmenu

Har du hørt om kogebogen "Vinterkogebog". Hvis ikke så læs med her, da vi kort kommer omkring forfatteren på denne, samt hvad det videre har ført til at succeser for forfatteren Timm Vladimir.

Han vandt i 2011 titlen "Masterchef Danmark", og det var herefter han begyndte sin karriere som mesterkok. Hvor han indtil da var kendt som tv vært. Og i 2013 udgav han også kogebogen "køkken". Men denne ny udgivet "Vinterkogebog", er en bog med opskrifter til de kolde måneder. Og du finder opskrifter indenfor emnerne hverdagsmad, simretter, julemad, gæstemiddage, desserter, kager og så er der også noget med drinks. Og det elsker vi danskere jo også, altså når der kommer lidt alkohol på bordet.

Han er nu også madskoleindehaver hvor der tilbydes kurser til folk der gerne vil lære at lave mad. Og på hans hjemmeside, er han nu også her sidst på året, begyndt at tilbyde, at man kan købe en nytårsmenu. Det vil sige, han og hans folk forbereder noget god mad. Og hvor det her i 2021 er en 4 retters  velsmagende nytårsmenu. Og det kan afhentes ellers leveres direkte til din hoveddør. Og der medfølger 4 små videosekvenser, der nemt og enkelt viser dig hvordan, du gør maden klar inden gæsterne kommer. Så det eneste du selv skal stå for er, noget god billig rødvin (eller anden slags vin), og måske lidt øl til maden. Og senere på aften lidt spiritus, så man kan holde varmen i den kolde tid. Og så selvfølgelig noget champagne, så man kan skåle det nye år ind når klokken nærmer sig 24.